WEBDESIGN


Hoe komt uw website tot stand?

Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw ideeŽn en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten of een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging?

Wilt u het zakelijk houden, of juist niet, modern of een tikje ouderwets? Waarschijnlijk heeft u wel enig idee, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Indien u geen idee heeft is dat ook geen probleem.

Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Nadat het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag.

Tussentijds kunt u de vorderingen volgen op het internet. Zodra er weer een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kunt u achter uw eigen computer uw site bekijken.

Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website op het internet geplaatst.

Het plaatsen kan alleen als er ook een een Abonnement bij een Webhosting is. Uiteraard kunnen we dit allemaal probleemloos voor u regelen tegen geringe kosten.

Vergeet niet, 90 procent van de consumenten kijken eerst op internet naar wat er te koop is, wij helpen u daar graag mee op weg.

Portfolio    Tarieven